logo
Search
Close this search box.

ASW-H12A4-JAR3DI-EU

ASW-H18B4

ASW-H12A4-JAR3DI-EU Опсег на ладење (надворешна температура): од -10 до +46 °CОпсег на греење (надворешна температура): од -15 до +24 °CНоминална моќност: Ладење:3500WГреење:3500WОдржување:1.5kg/h Номинална потрошувачка на енергија: Ладење:1100W Греење:1000WНоминално моментално вклучување: Ладење:4,80A Греење:4.30A Максимална моќност: 1,900WМаксимална влезна струја: 9.50A EER Ладење:SEER 4.57(A++) W/W COPГреење: SCOP 4.30(A) W/W Извор за напојување: 220-240V~/50Hz Фреон: R32 Циркулација на воздухот: […]

ASW-H18B4-JER3DI-EU

ASW-H18B4

ASW-H18B4-JER3DI-EU Опсег на ладење (надворешна температура): од -10 до +46 °C Опсег на греење (надворешна температура): од -15 до +24 °C Номинална моќност: Ладење:5200W Греење:5200W Одржување:1.5kg/h Номинална потрошувачка на енергија: Ладење:1650W Греење:1490W Номинално моментално вклучување: Ладење:7,30A Греење:7.10A Максимална моќност: 2,400W Максимална влезна струја: 10 A EER Ладење:SEER 6.87(A++) W/W COP Греење: SCOP 6.25(A) W/W Извор […]