logo
Search
Close this search box.

ASW-H12A4-JAR3DI-EU

ASW-H18B4

Опсег на ладење (надворешна температура): од -10 до +46 °C
Опсег на греење (надворешна температура): од -15 до +24 °C
Номинална моќност: Ладење:3500W
Греење:3500W
Одржување:1.5kg/h
Номинална потрошувачка на енергија:
Ладење:1100W
Греење:1000W
Номинално моментално вклучување:
Ладење:4,80A
Греење:4.30A
Максимална моќност: 1,900W
Максимална влезна струја: 9.50A
EER Ладење:SEER 4.57(A++) W/W COP
Греење: SCOP 4.30(A) W/W
Извор за напојување: 220-240V~/50Hz
Фреон: R32
Циркулација на воздухот: 450 m3/h
Димензија: 880mm x 286mm x 203mm
Нов модерен дизајн со позадински LED дисплеј I FEEL – функција на дување Blue Fin – кондензаторска технологија

За повеќе информации поврзани со производите од овој тип кои ги нудиме можете да го превземете каталогот