logo
Search
Close this search box.

ASW-H18B4-JER3DI-EU

ASW-H18B4

Опсег на ладење (надворешна температура): од -10 до +46 °C
Опсег на греење (надворешна температура): од -15 до +24 °C
Номинална моќност:
Ладење:5200W
Греење:5200W
Одржување:1.5kg/h
Номинална потрошувачка на енергија:
Ладење:1650W
Греење:1490W
Номинално моментално вклучување:
Ладење:7,30A
Греење:7.10A
Максимална моќност: 2,400W
Максимална влезна струја: 10 A
EER Ладење:SEER 6.87(A++) W/W COP
Греење: SCOP 6.25(A) W/W
Извор за напојување: 220-240V~/50Hz
Фреон: R32
Циркулација на воздухот: 850 m3/h
Димензија: 880mm x 690mm x 300mm
Нов модерен дизајн со позадински LED дисплеј I FEEL – функција на дување Blue Fin – кондензаторска технологија

За повеќе информации поврзани со производите од овој тип кои ги нудиме можете да го превземете каталогот