logo
Search
Close this search box.

Топлински пумпи

Toplinska pumpa

Нов хит во светот при решавање на ладење и греење во затворените простории претставуваат топлинските пумпи.
Тие како ново идејно решение се енергетски ефикасни, а при нивната работа емитираат многу малку загадување во воздухот. Овие основни карактеристики на топлотните пумпи ги прават едни од наједноставните и најекономичните идејни решенија за климатизација на многу домови во светот.

За повеќе информации поврзани со производите од овој тип кои ги нудиме можете да го превземете каталогот