logo
Search
Close this search box.

Најнова серија на Мулти сплит

Slide-1

Мулти сплит системи Погледнете ја најновата серија од производителот AUX и дозволете да ви помогнеме да направите уникатен избор на внатрешни единици за обезбедување на бараната температура во вашиот дом, во летни и зимски услови.

10 % попуст

logo_post

10 % попуст на машинско хемиско чистење на вашиот клима уред со лајкнување На нашата Facebook страна

Посетете го нашиот нов продажен салон

AUX

Посетете го нашиот нов продажен салон во Карпош 4 Договорете средба со некој од нашите вработени за полесно да се одлучите како да го решите проблемот со греење и ладење на вашиот дома канцеларија и сл.