joomla slicebox 3d image slider
Aux
Aux (2)
Aux (3)
Aux (4)
Aux (5)
Aux (6)
Aux (7)
Aux (8)
Aux (9)
Aux (10)
«
»

servis

Сервис

Сервисирање на сите видови клима уреди и опрема за климатизација како и опрема за греење/ладење/вентилација.

.

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

proektiranje

Проектирање

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

prodazba

Продажба


Продажба, монтажа и сервис на опрема за климатизација од брендот AUX ....

overview left

 Нашето претпријатие Сервис ГАГИ ДООЕЛ Скопје е основано во 2003 год. со локација во Скопје. Друштвото се занимава со климатизација, изведба и проектирање на вентилација, како и продажба, монтажа и сервисирање на клима уреди.

Во областа за изведба на вентилација, продажба на климатизација и сервисирање на иститите, со сигурност можеме да потенцираме дека сме специјализирани за сервис и монтажа на клима уреди за сите типови, како и топлотни пумпи, еко системи, со што нашите клиенти се секогаш сигурни од купениот производ за што сме должни во рок од 24 часа нашите сервисери со сигурност да го отстранат дефектот.

Нашите почетоци бележат задоволни корисници на уредите и услугите, со што го изградивме патот до квалитетот, навремените изведби и брзите сервисни интервенции кои се одлика и ден денес на нашето претпријатие.

105

 

 mapa828   contact
Контакт : 

+389 70 239 896
+389 75 239 896

[email protected]